Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21573
Title: Особливості товарознавчої експертизи молока в ТОВ «ЛЮСТДОРФ»
Authors: Златов, О.
Ясько, В.
Keywords: молочна продукція
товарознавча експертиза
Т-молоко вітчизняного виробника
Issue Date: 2024
Citation: Златов О., Ясько В. Особливості товарознавчої експертизи молока в ТОВ «ЛЮСТДОРФ». Студентський науковий вісник [МНАУ]. 2024. Вип. № 1 (18). Аграрні науки та продовольство. С. 44-50.
Abstract: Потенційна потужність існуючих підприємств галузі це двадцять млн. т. молока на рік. На даний момент завантаження цих потужностей складає менше ніж 25 відсотків. Аналіз причин зниження виробництва продукції молочної промисловості свідчить, що більш ніж на 60% воно обумовлене зниженням об’ємів переробки сільськогосподарської сировини. На промислову переробку надійшло лише 21% молока, виробленого у всіх категоріях господарств, а інше молоко без попередньої промислової обробки реалізовувалось на ринках, комерційним структурам або перероблялось у цехах, які не забезпечували комплексного використання сировини і високої якості продукції
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21573
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Аграрні науки та продовольство. 2024. Вип. 1 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
випуск 1 (18)_2024.-45-51.pdf445,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.