Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21769
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаркова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorMarkova, Nataliya-
dc.date.accessioned2025-06-05T07:39:19Z-
dc.date.available2025-06-05T07:39:19Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва рослинних кормів : методичні рекомендації до виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. В. Маркова. Миколаїв : МНАУ, 2025. 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21769-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва рослинних кормівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvrk-204-bak-prakt-2025.pdf4,99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.