Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21769
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маркова, Наталія Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Markova, Nataliya | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-05T07:39:19Z | - |
dc.date.available | 2025-06-05T07:39:19Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва рослинних кормів : методичні рекомендації до виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. В. Маркова. Миколаїв : МНАУ, 2025. 76 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21769 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва рослинних кормів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tvrk-204-bak-prakt-2025.pdf | 4,99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.