Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванов, Геннадій Олександрович-
dc.contributor.authorIvanov, Gennadiy-
dc.contributor.authorБаранова, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorBaranova, Olena-
dc.date.accessioned2025-06-05T10:27:55Z-
dc.date.available2025-06-05T10:27:55Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationІванов Г. О., Баранова О. В. Професійна підготовка здобувачів вищої освіти як інструмент адаптації кадрової політики підприємств харчової промисловості в умовах цифрової економіки. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 341-343. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-114uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21781-
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-114-
dc.description.abstractРозглядаються особливості професійної підготовки здобувачів вищої освіти як інструмент адаптації кадрової політики підприємств харчової промисловості в умовах цифрової економіки. Здійснений аналіз рівня розвитку цифрових навичок випускників, які працюють на підприємствах харчової промисловості. Здійснений аналіз кадрових перспектив підприємств харчової промисловості в цифровій економіці, серед найбільш перспективних виявлено розвиток цифрових компетентностей, інтеграція штучного інтелекту, дуальна освіта та розвиток гнучких форм зайнятості.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe peculiarities of professional training of higher education applicants as a tool for adaptation of human resources policy of food industry in a digital economy are considered. The level of development of digital skills of graduates operating at the food industry has been analyzed. The analysis of personnel prospects of food industry enterprises in the digital economy was carried out, among the most promising the development of digital competencies, integration of artificial intelligence, dual education and development of flexible forms of employment were revealed.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectздобувачі вищої освітиuk_UA
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіuk_UA
dc.subjectцифрова економікаuk_UA
dc.subjectprofessional traininguk_UA
dc.subjecthigher education applicantsuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectdigital economyuk_UA
dc.titleПрофесійна підготовка здобувачів вищої освіти як інструмент адаптації кадрової політики підприємств харчової промисловості в умовах цифрової економікиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
forum-2025-341-343.pdf514 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.