Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21781
Title: | Професійна підготовка здобувачів вищої освіти як інструмент адаптації кадрової політики підприємств харчової промисловості в умовах цифрової економіки |
Authors: | Іванов, Геннадій Олександрович Ivanov, Gennadiy Баранова, Олена Володимирівна Baranova, Olena |
Keywords: | професійна підготовка здобувачі вищої освіти підприємства харчової промисловості цифрова економіка professional training higher education applicants food industry digital economy |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Іванов Г. О., Баранова О. В. Професійна підготовка здобувачів вищої освіти як інструмент адаптації кадрової політики підприємств харчової промисловості в умовах цифрової економіки. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 341-343. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-114 |
Abstract: | Розглядаються особливості професійної підготовки здобувачів
вищої освіти як інструмент адаптації кадрової політики підприємств харчової
промисловості в умовах цифрової економіки. Здійснений аналіз рівня розвитку
цифрових навичок випускників, які працюють на підприємствах харчової
промисловості. Здійснений аналіз кадрових перспектив підприємств харчової
промисловості в цифровій економіці, серед найбільш перспективних виявлено
розвиток цифрових компетентностей, інтеграція штучного інтелекту, дуальна
освіта та розвиток гнучких форм зайнятості. - The peculiarities of professional training of higher education applicants as a tool for adaptation of human resources policy of food industry in a digital economy are considered. The level of development of digital skills of graduates operating at the food industry has been analyzed. The analysis of personnel prospects of food industry enterprises in the digital economy was carried out, among the most promising the development of digital competencies, integration of artificial intelligence, dual education and development of flexible forms of employment were revealed. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21781 https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-114 |
Appears in Collections: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
forum-2025-341-343.pdf | 514 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.