Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2202
Назва: | Технологія виробництва продукції бджільництва |
Автори: | Галімов, Сергій Миколайович Галимов, Сергей Николаевич Galimov, Sergei |
Ключові слова: | Біологія бджолиної сім’ї розвиток бджолиних маток отримання плідних бджолиних маток планування на пасиці Організація пасіки складання кормового балансу зберігання меду визначення якості воску Хвороби бджіл |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. С. М. Галімов. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мед, квітковий пилок не тільки дієтичні , але і лікувальні продукти, тому особливу увагу слід уділяти їх якості. У продажу багато фальсифікованої продукції, тому кожний спеціаліст повинен знати методи визначення якості продукції. Для одержання продукції бджільництва потрібні сильні сім’ї протягом весняно - літнього сезону і повного зберігання взимку. Студент повинен володіти знанням з нарощування сильних сімей і способами комплектування гнізд для успішної зимівлі. Вивчення бджільництва у вузах дає можливість спеціалістам надавати допомогу бджолярам по догляду, поліпшенню якості, розмноження бджолиних сімей. Тим самим підвищується продуктивність сімей, рентабельність пасік і забезпечується зниження собівартості продукції бджільництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2202 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_bdzhilnytstva.pdf | 677,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.