Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2203
Title: Технологія виробництва продукції вівчарства
Authors: Калиниченко, Галина Іванівна
Калиниченко, Галина Ивановна
Kalinichenko, Galina
Keywords: Розрахунок виходу вовни
потреби в кормах
потреби у воді та підстилці
Розрахунок виходу гною
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва продукції вівчарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" заочної форми навчання / уклад. Г. І. Калиниченко. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 31 с.
Abstract: Процес виробництва продукції вівчарства складний. Він включає послідовність технологічних процесів, які складаються з різних операцій – годівлі та утримання овець в зимовий та літній періоди, відтворення стада, стрижки, нагулу та відгодівлі тварин. Відповідно до прийнятої технології розробляються плани племінної роботи та ветеринарних заходів. Тому, технолог виробництва продукції вівчарства повинен добре знати структуру процесу виробництва, сутність та складність кожної операції. Ці знання дадуть йому змогу зі значним економічним ефектом застосовувати засоби механізації, нове, сучасне обладнання, домагатися підвищення продуктивності праці кожного працівника галузі вівчарства. Крім того, технолог повинен вміти розраховувати, моделювати виконання кожного виробничого процесу, що дозволить йому успішно вирішувати поставленні перед ним завдання. Метою даної розробки є надання допомоги студентам при засвоєнні методики виконання контрольної роботи, яка являє собою послідовність розрахунків при розробці технології виробництва продукції вівчарства.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2203
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_vivcharstva.pdf340,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.