Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22271
Назва: | Охорона праці в кваліфікаційних роботах |
Автори: | Курепін, Вячеслав Миколайович Kurepin, Vyacheslav Іваненко, Валерія Сергіївна Ivanenko, Valeria |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Охорона праці в кваліфікаційних роботах : методичні рекомендації до підготовки, написання розділу «Охорона праці» кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання/ уклад. В. М. Курепін, В. С. Іваненко. Миколаїв : МНАУ, 2025. 47 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22271 |
Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Магістр») Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kurepin-op-181-mag-opp-2025.pdf | 759,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.