Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22512
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГиль, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorGill, Mikhail-
dc.contributor.authorПосухін, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorPosukhin, Vadim-
dc.date.accessioned2025-10-30T09:09:04Z-
dc.date.available2025-10-30T09:09:04Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationОснови фізіології харчування : метод. реком. до виконання лабор. робіт для здобувачів вищої освіти СВО Бакалавр освітньої спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття освіти / уклад. : М. І. Гиль, В. О. Посухін. Миколаїв : МНАУ, 2025. 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22512-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОснови фізіології харчуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovi fiziologiyi harchuvannya 181 labor.pdf255,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.