Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22512| Назва: | Основи фізіології харчування |
| Автори: | Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail Посухін, Вадим Олександрович Posukhin, Vadim |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Основи фізіології харчування : метод. реком. до виконання лабор. робіт для здобувачів вищої освіти СВО Бакалавр освітньої спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття освіти / уклад. : М. І. Гиль, В. О. Посухін. Миколаїв : МНАУ, 2025. 24 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22512 |
| Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Osnovi fiziologiyi harchuvannya 181 labor.pdf | 255,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.