Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22512
Назва: Основи фізіології харчування
Автори: Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Посухін, Вадим Олександрович
Posukhin, Vadim
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Основи фізіології харчування : метод. реком. до виконання лабор. робіт для здобувачів вищої освіти СВО Бакалавр освітньої спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття освіти / уклад. : М. І. Гиль, В. О. Посухін. Миколаїв : МНАУ, 2025. 24 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22512
Розташовується у зібраннях:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovi fiziologiyi harchuvannya 181 labor.pdf255,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.