Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22578
Title: Технологія оздоровчих харчових продуктів
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Issue Date: 2025
Citation: Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2025. 96 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22578
Appears in Collections:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tozpr-181-bak-prakt-2025.pdf926,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.