Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22578| Title: | Технологія оздоровчих харчових продуктів |
| Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2025. 96 с. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22578 |
| Appears in Collections: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| tozpr-181-bak-prakt-2025.pdf | 926,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.