Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2258
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorПетрова, Елена Ивановна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Александрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.contributor.authorСморочинський, Олександр Михайлович-
dc.contributor.authorSmorochinsky, A.-
dc.contributor.authorСморочинский, Александр Михайлович-
dc.date.accessioned2017-08-18T12:24:45Z-
dc.date.available2017-08-18T12:24:45Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПетрова О. І. Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбас / О. І. Петрова, Р. О. Трибрат, О. М. Сморочинський // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 1 (93). - С. 129-135.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2258-
dc.description.abstractОбгрунтовано актуальність досліджень технології виробництва яловичини за відгодівлі молодняку української червоної молочної породи в південному регіоні України. Проаналізовано класичну технологію виробництва варених ковбас та особливості приготування фаршу з використанням яловичини. Визначено ефективність відгодівлі молодняку великої рогатої худоби до різних вагових кондицій та вплив маси та технологічних властивостей яловичини на величину виходу варених ковбас та їх якість.ru
dc.description.abstractОбоснована актуальность исследований технологии производства говядины при откорме молодняка украинской красной молочной породы в южном регионе Украины. Проанализована классическая технология производства вареных колбас и особености приготовления фарша с использованием говядины. Определена эффективность откорма молодняка крупного рогатого скота до разных весовых кондиций и их влияние на массу говядины, технологические свойства сырья и величину выхода вареных колбас, их качество.-
dc.description.abstractThe topicality of technology researches of beef production with fattening calves of Ukrainian red dairy breed in the southern region of Ukraine is proved. The classical technology of cooked sausages production and especially beef cooking. Is analyzed the efficiency of fattening young cattle of different weight conditions and the influence of masita technological properties of beef by the amount of output cooked sausages and their quality are determined. It is showed that the live weight of animals of group 2 for the implementation of their meat at the age of 24 months was, on average, 577,6 kg and 18 months of age 444,2 kg. The results of researches proved that there is a tendency of more significant bodyfat of cattle that were fed for longer time with the aim to achieve their significant body weight. When trimming sides of beef obtained from steers of group 1, output of muscular tissue made up 76,56%, and the peers of group 2 – 80,39%. It is established that the meat yield of the highest and first grade in half carcasses which is obtained from young cattle to high weight standards. Thus, for a limited number of cattle we have the ability to improve the base raw material for the meat industry. It is established that due to the significant reduction in the cattle population, for a moderate level of feeding, appropriate non-castrated calves of Ukrainian red dairy breed fattened to high weight standards.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectвелика рогата худобаru
dc.subjectтехнологіяru
dc.subjectвідгодівляru
dc.subjectяловичинаru
dc.subjectварена ковбасаru
dc.subjectорганолептична оцінкаru
dc.subjectcattleru
dc.subjecttechnologyru
dc.subjectthe fattening beefru
dc.subjectcooked sausageru
dc.subjectorganoleptic evaluationru
dc.titleВикористання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбасru
dc.titleИспользование говядины, полученной от животных разных весовых кондиций для производства колбас.-
dc.titleThe use of beef obtained from animals of different weight conditions for the production of sausages.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 1 (93).
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n93v1r2017petrovа.pdf4,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.