Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22602
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСерафим, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorSerafym, S.-
dc.contributor.authorМанушкіна, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorManushkina, Tetyana-
dc.date.accessioned2025-11-19T08:04:32Z-
dc.date.available2025-11-19T08:04:32Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСерафим С. С., Манушкіна Т. М. Медичне використання шафрану: біологічно активні компоненти та їхній вплив на організм людини. Сучасні підходи до вирощування та використання малопоширених плодових, декоративних, ароматичних та лікарських рослин для покращення екологічної ситуації в Україні : збірник матеріалів ІІ міжнар. наук.–практ. конф., (м. Одеса, 29 серпня 2025 року). Одеса : Інститут кліматично орієнтованого сільського господарства НААН, 2025. С. 154-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22602-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМедичне використання шафрану: біологічно активні компоненти та їхній вплив на організм людиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Статті аспірантів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025-154-156.pdf371,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.