Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22602
Назва: Медичне використання шафрану: біологічно активні компоненти та їхній вплив на організм людини
Автори: Серафим, Сергій Сергійович
Serafym, S.
Манушкіна, Тетяна Миколаївна
Manushkina, Tetyana
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Серафим С. С., Манушкіна Т. М. Медичне використання шафрану: біологічно активні компоненти та їхній вплив на організм людини. Сучасні підходи до вирощування та використання малопоширених плодових, декоративних, ароматичних та лікарських рослин для покращення екологічної ситуації в Україні : збірник матеріалів ІІ міжнар. наук.–практ. конф., (м. Одеса, 29 серпня 2025 року). Одеса : Інститут кліматично орієнтованого сільського господарства НААН, 2025. С. 154-156.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22602
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Статті аспірантів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025-154-156.pdf371,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.