Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22743
Назва: Сучасні системи технології зберігання та переробки сільськогосподарської продукції
Автори: Рурик, Володимир Васильович
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Сучасні системи технології зберігання та переробки сільськогосподарської продукції : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спец. 201 «Агрономія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2025. 34 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22743
Розташовується у зібраннях:H1 (201) Агрономія (ступінь «Магістр»)
Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TEHNOLOGIYi ZBERIGANNYa 201 magistr.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.