Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22911
Назва: Хмарні ресторани як новий формат гастрономічного сервісу
Автори: Зізда, Н. Є.
Кучмійова, Тетяна Сергіївна
Kuchmiiova, Tetiana
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Зізда Н. Є., Кучмійова Т. С. Хмарні ресторани як новий формат гастрономічного сервісу : тези доповідей ХІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 29-31 жовтня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 38-41.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22911
Розташовується у зібраннях:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка 2025-38-41.pdf793,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.