Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22913
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурепін, Вячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorKurepin, Vyacheslav-
dc.date.accessioned2025-12-11T09:02:45Z-
dc.date.available2025-12-11T09:02:45Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКурепін В. М. Особливості розвитку підприємств готельноресторанного бізнесу та туризму в післякризовий період : тези доповідей ХІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 29-31 жовтня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 44-47.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22913-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсобливості розвитку підприємств готельноресторанного бізнесу та туризму в післякризовий періодuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка 2025-44-47.pdf826,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.