Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22913
Назва: Особливості розвитку підприємств готельноресторанного бізнесу та туризму в післякризовий період
Автори: Курепін, Вячеслав Миколайович
Kurepin, Vyacheslav
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Курепін В. М. Особливості розвитку підприємств готельноресторанного бізнесу та туризму в післякризовий період : тези доповідей ХІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 29-31 жовтня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 44-47.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22913
Розташовується у зібраннях:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка 2025-44-47.pdf826,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.