Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23063
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГарбар, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorHarbar, Halina-
dc.date.accessioned2025-12-16T11:31:51Z-
dc.date.available2025-12-16T11:31:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГастрономічний туризм : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. А. Гарбар. Миколаїв : МНАУ, 2025. 27 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23063-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleГастрономічний туризмuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gt-241-bak-sam-2025.pdf980,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.