Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23063Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гарбар, Галина Анатоліївна | - |
| dc.contributor.author | Harbar, Halina | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-16T11:31:51Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-16T11:31:51Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Гастрономічний туризм : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. А. Гарбар. Миколаїв : МНАУ, 2025. 27 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23063 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Гастрономічний туризм | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| gt-241-bak-sam-2025.pdf | 980,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.