Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23063
Назва: Гастрономічний туризм
Автори: Гарбар, Галина Анатоліївна
Harbar, Halina
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Гастрономічний туризм : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. А. Гарбар. Миколаїв : МНАУ, 2025. 27 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23063
Розташовується у зібраннях:J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gt-241-bak-sam-2025.pdf980,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.