Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2384
Назва: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Ключові слова: тваринництво
інноваційні технології
курсовий проект
структура
обсяг
зміст
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсового проекту для здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спец. 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 53 с.
Опис: Залучення студентів до самостійної роботи є невід’ємною частиною формування магістра, здатного творчо вирішувати задачі виробництва. Для розвитку навиків самостійної творчої роботи студентів велике значення має виконання курсових проектів. При їх написанні студент самостійно оволодіває навиками користування науковою та довідковою літературою, ДСТУ або ГОСТ, єдиними термінами, нормативною документацією, методикою досліджень, технологічними переробки продуктів тваринництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2384
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Striha_L.In_tehn_PPT_Kurs.pdf452,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.