Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2384
Title: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Keywords: тваринництво
інноваційні технології
курсовий проект
структура
обсяг
зміст
Issue Date: 2016
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсового проекту для здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спец. 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 53 с.
Description: Залучення студентів до самостійної роботи є невід’ємною частиною формування магістра, здатного творчо вирішувати задачі виробництва. Для розвитку навиків самостійної творчої роботи студентів велике значення має виконання курсових проектів. При їх написанні студент самостійно оволодіває навиками користування науковою та довідковою літературою, ДСТУ або ГОСТ, єдиними термінами, нормативною документацією, методикою досліджень, технологічними переробки продуктів тваринництва.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2384
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Striha_L.In_tehn_PPT_Kurs.pdf452,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.