Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2389
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Дудяк, Иван Дмитриевич | - |
dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-09T08:16:40Z | - |
dc.date.available | 2017-11-09T08:16:40Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2389 | - |
dc.description | Одним із найважливіших завдань аграрного виробництва є організація правильної технології переробки і зберігання та доведення продукції до певних кондицій. Від вирішення цього питання залежить, насамперед, реалізація головного завдання АПК щодо поліпшення якості сільськогосподарської продукції, зменшення її втрат під час післязбиральної обробки та зберігання. | ru |
dc.description.abstract | Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. здобувачами вищої освіти денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 92 с. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | рослинництво | ru |
dc.subject | технологія зберігання | ru |
dc.subject | переробка | ru |
dc.subject | сільськогосподарське виробництво | ru |
dc.subject | якість продукції | ru |
dc.subject | аграрне виробництво | ru |
dc.title | Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2 | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_zber_pererob_prod_roslyn.pdf | 826,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.