Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2389
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorДудяк, Иван Дмитриевич-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.date.accessioned2017-11-09T08:16:40Z-
dc.date.available2017-11-09T08:16:40Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2389-
dc.descriptionОдним із найважливіших завдань аграрного виробництва є організація правильної технології переробки і зберігання та доведення продукції до певних кондицій. Від вирішення цього питання залежить, насамперед, реалізація головного завдання АПК щодо поліпшення якості сільськогосподарської продукції, зменшення її втрат під час післязбиральної обробки та зберігання.ru
dc.description.abstractТехнологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. здобувачами вищої освіти денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 92 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectрослинництвоru
dc.subjectтехнологія зберіганняru
dc.subjectпереробкаru
dc.subjectсільськогосподарське виробництвоru
dc.subjectякість продукціїru
dc.subjectаграрне виробництвоru
dc.titleТехнологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2ru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_zber_pererob_prod_roslyn.pdf826,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.