Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2389
Title: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Keywords: рослинництво
технологія зберігання
переробка
сільськогосподарське виробництво
якість продукції
аграрне виробництво
Issue Date: 2016
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. здобувачами вищої освіти денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 92 с.
Description: Одним із найважливіших завдань аграрного виробництва є організація правильної технології переробки і зберігання та доведення продукції до певних кондицій. Від вирішення цього питання залежить, насамперед, реалізація головного завдання АПК щодо поліпшення якості сільськогосподарської продукції, зменшення її втрат під час післязбиральної обробки та зберігання.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2389
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya_zber_pererob_prod_roslyn.pdf826,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.