Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2404
Title: | Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва |
Authors: | Дудяк, Іван Дмитрович Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan Туз, Максим Сергійович Туз, Максим Сергеевич Tuz, Maksym |
Keywords: | зберігання і консервування продукції рослинництва берігання зернових мас Зберігання картоплі технологія переробки картоплі зберігання комбікормів |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійної роботи і тестового контролю знань здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" / уклад. : І. Д. Дудяк, М. С. Туз. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 90 с. |
Abstract: | Технологія зберігання та первинної переробки продукції рослинництва – спеціальна дисципліна, що вивчає технології післязбиральної обробки зернових, зернобобових, круп’яних, олійних, цукрового буряку, лубоволокнистих, хмелю, тютюну, махорки, плодоовочевих, короткочасного і тривалого зберігання, основ переробки, і є заключною після вивчення технології вирощування зернових, зернобобових, круп’яних, технічних, овочевих, плодоягідних культур. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2404 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dudayk_Tekhnol_zber_ta_pererob_prod_roslyn_Testy.pdf | 538,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.