Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2404
Title: Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Туз, Максим Сергійович
Туз, Максим Сергеевич
Tuz, Maksym
Keywords: зберігання і консервування продукції рослинництва
берігання зернових мас
Зберігання картоплі
технологія переробки картоплі
зберігання комбікормів
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійної роботи і тестового контролю знань здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" / уклад. : І. Д. Дудяк, М. С. Туз. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 90 с.
Abstract: Технологія зберігання та первинної переробки продукції рослинництва – спеціальна дисципліна, що вивчає технології післязбиральної обробки зернових, зернобобових, круп’яних, олійних, цукрового буряку, лубоволокнистих, хмелю, тютюну, махорки, плодоовочевих, короткочасного і тривалого зберігання, основ переробки, і є заключною після вивчення технології вирощування зернових, зернобобових, круп’яних, технічних, овочевих, плодоягідних культур.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2404
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dudayk_Tekhnol_zber_ta_pererob_prod_roslyn_Testy.pdf538,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.