Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2453
Назва: Овочівництво
Автори: Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна
Nikonchuk, Nataliya
Ключові слова: овочеві культури
новітні технології
продуктивність
урожайність
сівозміни
біологічні особливості
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Овочівництво [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" (частина І) / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 52 с.
Опис: За останні роки в Україні овочі набувають все більшого значення в харчуванні людей, тому галузь овочівництва знаходиться в стані підйому. Основним пріоритетом галузі є дослідження пов’язані з розширенням виробництва продукції та забезпечення населення екологічно безпечними овочами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2453
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovochivnytstvo.pdf432,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.