Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2453
Назва: | Овочівництво |
Автори: | Нікончук, Наталія Володимирівна Никончук, Наталья Владимировна Nikonchuk, Nataliya |
Ключові слова: | овочеві культури новітні технології продуктивність урожайність сівозміни біологічні особливості |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Овочівництво [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" (частина І) / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 52 с. |
Опис: | За останні роки в Україні овочі набувають все більшого значення в харчуванні людей, тому галузь овочівництва знаходиться в стані підйому. Основним пріоритетом галузі є дослідження пов’язані з розширенням виробництва продукції та забезпечення населення екологічно безпечними овочами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2453 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ovochivnytstvo.pdf | 432,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.