Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2460
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатольевна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2018-02-05T11:09:13Z-
dc.date.available2018-02-05T11:09:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2460-
dc.descriptionСьогодні, в умовах переходу аграрного комплексу держави до ринкових відносин, виключне значення набуває раціональне використання земельних і водних ресурсів. Існують суттєві площі акваторії різного походження і цільового комплексу, які можуть і повинні бути використані для виробництва товарної риби.ru
dc.description.abstractТехнологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. індивідуальні розрахункові завдання для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 48 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectрибництвоru
dc.subjectтехнологія виробництваru
dc.subjectставкове рибництвоru
dc.subjectвирощування рибиru
dc.subjectшвидкість ростуru
dc.subjectкількість кормуru
dc.titleТехнологія виробництва продукції аквакультуриru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_Akvakultury.pdf616,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.