Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2460
Назва: | Технологія виробництва продукції аквакультури |
Автори: | Данильчук, Галина Анатоліївна Данильчук, Галина Анатольевна Danylchuk, Galina |
Ключові слова: | рибництво технологія виробництва ставкове рибництво вирощування риби швидкість росту кількість корму |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. індивідуальні розрахункові завдання для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 48 с. |
Опис: | Сьогодні, в умовах переходу аграрного комплексу держави до ринкових відносин, виключне значення набуває раціональне використання земельних і водних ресурсів. Існують суттєві площі акваторії різного походження і цільового комплексу, які можуть і повинні бути використані для виробництва товарної риби. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2460 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_Akvakultury.pdf | 616,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.