Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2464
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Горбенко, Елена Андреевна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.contributor.author | Пастушенко, Андрій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Пастушенко, Андрей Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Pastushenko, Andriy | - |
dc.contributor.author | Норинський, Олексій Ігорович | - |
dc.contributor.author | Норинский, Алексей Игоревич | - |
dc.contributor.author | Norinskiy, Aleksey | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-05T12:09:37Z | - |
dc.date.available | 2018-02-05T12:09:37Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2464 | - |
dc.description | методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" та ОКР "спеціаліст" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання | ru |
dc.description.abstract | Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" та ОКР "спеціаліст" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання / уклад. :О.А. Горбенко, А.С. Пастушенко, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 34 с. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | лабораторні роботи | ru |
dc.subject | сільськогосподарська продукція | ru |
dc.subject | технологія переробки | ru |
dc.title | Технологія переробки сільськогосподарської продукції | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_pererobky_sil's'kohospodars'koyi_produktsiyi.pdf | 315,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.