Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2464
Title: Технологія переробки сільськогосподарської продукції
Authors: Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
Пастушенко, Андрій Сергійович
Пастушенко, Андрей Сергеевич
Pastushenko, Andriy
Норинський, Олексій Ігорович
Норинский, Алексей Игоревич
Norinskiy, Aleksey
Keywords: лабораторні роботи
сільськогосподарська продукція
технологія переробки
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" та ОКР "спеціаліст" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання / уклад. :О.А. Горбенко, А.С. Пастушенко, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 34 с.
Description: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" та ОКР "спеціаліст" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2464
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya_pererobky_sil's'kohospodars'koyi_produktsiyi.pdf315,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.