Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/251
Title: Біоенергетична оцінка технологічних прийомів (Способів сівби та густоти рослин) вирощування сої на насіння у південно-західній частині Степу України.
Биоэнергетическая оценка технологических приемов (Способов сева и густоты растений) выращивания сои на семена в юго-западной части Степи Украины.
Bioenergy technology assessment techniques (methods of sowing and plant density) growing soybean seed in the southwestern part of Steppe of Ukraine.
Authors: Дробітько, Антоніна Вікторівна
Дробітько, Олексій Миколайович
Дробитько, Антонина Викторовна
Дробитько, Алексей Николаевич
Drobitko, Antonina
Drobitko, Alexey
Keywords: спосіб сівби
густота рослин
соя
вихід валової енергії
енергетичний коефіцієнт
способ сева
густота растений
соя
выход валовой энергии
энергетический коэффициент
мethod of sowing
plant density
soybean yield gross energy
power factor
Issue Date: 2012
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Дробітько А. В. Біоенергетична оцінка технологічних прийомів (способів сівби та густоти рослин) вирощування сої на насіння у південно-західній частині Степу України / А. В. Дробітько, О. М. Дробітько // Матеріали доповідей Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу. – Миколаїв : МНАУ, 2012. – С. 96-98.
Abstract: Представлені результати біоенергетичної оцінки технологічних прийомів (спосіб сівби та густоти рослин) вирощування сої на насіння.
Представлены результаты биоэнергетической оценки технологических приемов (способ сева и густоты растений) выращивания сои на семена.
The results of bioenergy technology assessment methods (method of sowing and plant density) growing soybean seeds.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/251
Appears in Collections:Статті (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96.pdf138,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.