Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2530| Назва: | Технологія виробництва молока і яловичини | 
| Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana Іщенко, С. В. Ищенко, С. В. Ishchenko, S.  | 
| Ключові слова: | Розрахунок приросту ремонтних телиць Визначення середньозваженої живої маси Розрахунок потреби в кормах Планування валового виробництва молока  | 
| Дата публікації: | 2016 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Технологія виробництва молока і яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсової роботи студентами денної та заочної форми навчання з індивідуальними варіантами завдань. Спеціальність 5.09010201 "Виробництво і переробка продукції тваринництва" / уклад. Т. В. Підпала, С. В. Іщенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 45 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини» сприяє формуванню у студентів наукового, професіонального мислення, проведенню виробничих і науково-виробничих досліджень, набуття навиків економічного аналізу, поглибленому оволодінню як окремої дисципліни, так і в цілому спеціальності. Є важливим для розвитку вміння вирішувати багатофакторні виробничі ситуації на практиці, використовуючи теоретичні знання, аналізувати конкретну проблемну ситуацію в господарстві чи на фермі. Дані методичні рекомендації підготовлені для ознайомлення студентів з технікою і методикою виконання курсової роботи відповідно до загальних вимог, що пред’являються до такого виду робіт. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2530 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tekhnolohiya_vyrobnytstva_moloka_i_ yalovychyny.pdf | 427,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.