Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2533
Назва: | Економіка виробництва і маркетинг молочних (м'ясних) продуктів |
Автори: | Коваленко, Ганна В’ячеславівна Коваленко, Анна Вячеславовна Kovalenko, Hanna Альбещенко, Олексій Станіславович Альбещенко, Алексей Станиславович Albeschenko, Oleksiy |
Ключові слова: | Виробнича програма підприємства Основні фонди підприємства Оборотні кошти Персонал підприємства оплата праці Витрати виробництва конкурентоспроможність підприємства |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Коваленко, Г. В. Економіка виробництва і маркетинг молочних (м'ясних) продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної та заочної форми навчання / Г. В. Коваленко, О. Альбещенко, С. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 73 с. |
Короткий огляд (реферат): | У курсі лекцій викладено питання щодо форм прояву основних економічних законів в м’ясній та молочній промисловості, умов та чинників, які забезпечують зростання виробництва продукції в цих галузях. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з використання знань з курсу «Економіка виробництва і маркетинг молочних (м’ясних) продуктів». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2533 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ekonomika_vyrobnytstva_i_marketynh_molochnykh_(myasnykh)_produktiv.pdf | 448 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.