Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Подпалая, Татьяна Васильевна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-13T13:23:46Z | - |
dc.date.available | 2018-02-13T13:23:46Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва молока та яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для лабораторних занять для студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2015. - 64 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2581 | - |
dc.description.abstract | Перехід до ринкових відносин зумовлює необхідність підвищення рентабельності та ефективності галузі молочного і м’ясного скотарства за рахунок підвищення рівня продуктивності тварин. Основними складовими економічної ефективності ведення скотарства є генетичний потенціал молочної та м’ясної продуктивності, повноцінність годівлі, інтенсивність вирощування ремонтного молодняку, організація відтворення стада і використання інтенсивних, ресурсозберігаючих технологій. В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста – технолога виробництва. Вміння творчо використовувати одержанні знання та навички допомагають майбутнім спеціалістам в їх формуванні як технологів, здатних вирішувати практичні завдання інтенсивного виробництва молока та яловичини. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | облік поголів’я на фермі | uk |
dc.subject | облік продукції | uk |
dc.subject | облік кормів | uk |
dc.subject | Забійна маса | uk |
dc.subject | цінність м’яса | uk |
dc.subject | Коефіцієнт м’ясності | uk |
dc.title | Технологія виробництва молока та яловичини | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_moloka_ta_yalovychyny.pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.