Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581
Title: | Технологія виробництва молока та яловичини |
Authors: | Підпала, Тетяна Василівна Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana |
Keywords: | облік поголів’я на фермі облік продукції облік кормів Забійна маса цінність м’яса Коефіцієнт м’ясності |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія виробництва молока та яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для лабораторних занять для студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2015. - 64 с. |
Abstract: | Перехід до ринкових відносин зумовлює необхідність підвищення рентабельності та ефективності галузі молочного і м’ясного скотарства за рахунок підвищення рівня продуктивності тварин. Основними складовими економічної ефективності ведення скотарства є генетичний потенціал молочної та м’ясної продуктивності, повноцінність годівлі, інтенсивність вирощування ремонтного молодняку, організація відтворення стада і використання інтенсивних, ресурсозберігаючих технологій. В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста – технолога виробництва. Вміння творчо використовувати одержанні знання та навички допомагають майбутнім спеціалістам в їх формуванні як технологів, здатних вирішувати практичні завдання інтенсивного виробництва молока та яловичини. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2581 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_moloka_ta_yalovychyny.pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.