Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2601
Назва: | Основи нормованої годівлі свиней |
Автори: | Лихач, Вадим Ярославович Likhach, Vadym Лихач, Анна Василівна Лихач, Анна Васильевна Likhach, Anna Луговий, Сергій Іванович Луговой, Сергей Иванович Lugovoy, Sergey Крамаренко, Сергій Сергійович Крамаренко, Сергей Сергеевич Kramarenko, Sergej Топіха, Віра Сергіївна Топиха, Вера Сергеевна Topyha, Vera |
Ключові слова: | комбікорми Коефіцієнти перетравності хімічний склад кормів енергетичні корми рослинні масла амінокислоти |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Основи нормованої годівлі свиней : виробничо-практичні рекомендації / [В. С. Топіха, В. Я. Лихач, С. І. Луговий та ін.]. - Миколаїв : МНАУ, 2016. - 51 с. |
Короткий огляд (реферат): | Ефективність і прибутковість свинарства, високі продуктивність та м’ясні якості свиней визначаються тим, наскільки гармонійно поєднуються і реалізуються у процесі виробництва такі основні фактори, як генетично обумовлена м’ясна продуктивність свиней, їх достатня і повноцінна годівля, забезпечення здоров’я тварин, охорона навколишнього середовища. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2601 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нормована годівля свиней.pdf | 1,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.