Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2631
Назва: Плодівництво. Частина 2
Автори: Самойленко, Микола Олександрович
Samoylenko, Mykola
Ключові слова: плодівництво
сільське господарство
фізіологія і біохімія рослин
якість продукції
захист рослин
технологія збереження і переробки
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Плодівництво. Частина 2 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр спеціальності 6.090101 "агрономія" денної та заочної форм навчання. Ч. 2 / уклад. М. О. Самойленко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 80 с.
Опис: Наукове плодівництво вивчає біологію плодових і ягідних рослин, їхнє місце і роль в екологічній системі, закономірні зв'язки з факторами зовнішнього середовища і на цій основі розробляє теоретичну базу, необхідну для визначення перспектив розвитку галузі та створення диференційованої технології вирощування високопродуктивних насаджень
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2631
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Plodivnytstvo_Chastyna_2.pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.