Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2631
Назва: | Плодівництво. Частина 2 |
Автори: | Самойленко, Микола Олександрович Samoylenko, Mykola |
Ключові слова: | плодівництво сільське господарство фізіологія і біохімія рослин якість продукції захист рослин технологія збереження і переробки |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Плодівництво. Частина 2 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр спеціальності 6.090101 "агрономія" денної та заочної форм навчання. Ч. 2 / уклад. М. О. Самойленко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 80 с. |
Опис: | Наукове плодівництво вивчає біологію плодових і ягідних рослин, їхнє місце і роль в екологічній системі, закономірні зв'язки з факторами зовнішнього середовища і на цій основі розробляє теоретичну базу, необхідну для визначення перспектив розвитку галузі та створення диференційованої технології вирощування високопродуктивних насаджень |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2631 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Plodivnytstvo_Chastyna_2.pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.