Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/269
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorДудяк, Иван Дмитриевич-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.date.accessioned2013-06-20T08:08:21Z-
dc.date.available2013-06-20T08:08:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТехнологія переробки зерна : методичні рекомендації щодо самостійної роботи та тестового контролю знань студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр» / І. Д. Дудяк. – Миколаїв : МНАУ, 2013. – 107 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/269-
dc.description.abstractНадано рекомендації щодо організації самостійної роботи та тестового контролю знань студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр».ru
dc.description.abstractДаны рекомендации по организации самостоятельной работы и тестового контроля знаний студентов агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКР «Магистр».-
dc.description.abstractThe recommendations on the organization of independent work and knowledge testing students Agronomy Faculty specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master".-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectтехнологія переробки зернаru
dc.subjectборошноru
dc.subjectкомбікормru
dc.subjectпомольні сумішіru
dc.subjectвихід крупru
dc.subjectборошномельне виробництвоru
dc.subjectтехнология переработки зернаru
dc.subjectмукаru
dc.subjectкомбикормru
dc.subjectпомольные смесиru
dc.subjectвыход крупru
dc.subjectмукомольное производствоru
dc.subjectтhe technology of processing of grainru
dc.subjectflourru
dc.subjectfeedru
dc.subjectgrinding the mixtureru
dc.subjectthe yield of cerealsru
dc.subjectflour productionru
dc.titleТехнологія переробки зерна. Методичні рекомендації щодо самостійної роботи та тестового контролю знань студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр»ru
dc.titleТехнология переработки зерна. Методические рекомендации по самостоятельной работы и тестового контроля знаний студентов агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКР «Магистр».-
dc.titleTechnology grain processing. Guidelines on independent work and knowledge testing students Agronomy Faculty specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master".-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод. рек. ТПЗ сам. роб. та контролю знань студентів.pdf651,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.