Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/269
Title: Технологія переробки зерна. Методичні рекомендації щодо самостійної роботи та тестового контролю знань студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр»
Технология переработки зерна. Методические рекомендации по самостоятельной работы и тестового контроля знаний студентов агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКР «Магистр».
Technology grain processing. Guidelines on independent work and knowledge testing students Agronomy Faculty specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master".
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Keywords: технологія переробки зерна
борошно
комбікорм
помольні суміші
вихід круп
борошномельне виробництво
технология переработки зерна
мука
комбикорм
помольные смеси
выход круп
мукомольное производство
тhe technology of processing of grain
flour
feed
grinding the mixture
the yield of cereals
flour production
Issue Date: 2013
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія переробки зерна : методичні рекомендації щодо самостійної роботи та тестового контролю знань студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр» / І. Д. Дудяк. – Миколаїв : МНАУ, 2013. – 107 с.
Abstract: Надано рекомендації щодо організації самостійної роботи та тестового контролю знань студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр».
Даны рекомендации по организации самостоятельной работы и тестового контроля знаний студентов агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКР «Магистр».
The recommendations on the organization of independent work and knowledge testing students Agronomy Faculty specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master".
URI: http://hdl.handle.net/123456789/269
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.