Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2835
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Стриха, Людмила Александровна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-12T08:46:57Z | - |
dc.date.available | 2018-03-12T08:46:57Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2835 | - |
dc.description | У курсі лекцій викладено відомості про технологічне обладнання та описано технологію переробки мяса. Розглянуто сировину та допоміжні матеріали для виробництва мясних продуктів, особливості виготовлення напівфабрикатів. Розраховано на студентів, майбутніх фахівців в галузі тваринництва та харчової промисловості | uk |
dc.description.abstract | Стріха, Л. О. Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 92 с. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | технологічне обладнання | uk |
dc.subject | переробка м’яса | uk |
dc.subject | напівфабрикати | uk |
dc.subject | м’ясні продукти | uk |
dc.subject | тваринництво | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.title | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Striha_L.TOTPM_KL.pdf | 736,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.