Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2835
Title: | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
Keywords: | технологічне обладнання переробка м’яса напівфабрикати м’ясні продукти тваринництво харчова промисловість |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Стріха, Л. О. Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 92 с. |
Description: | У курсі лекцій викладено відомості про технологічне обладнання та описано технологію переробки мяса. Розглянуто сировину та допоміжні матеріали для виробництва мясних продуктів, особливості виготовлення напівфабрикатів. Розраховано на студентів, майбутніх фахівців в галузі тваринництва та харчової промисловості |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2835 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Striha_L.TOTPM_KL.pdf | 736,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.