Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2873
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДіордіца, Яна Вікторівна-
dc.contributor.authorДиордица, Яна Викторовна-
dc.contributor.authorDiorditsa, Yana-
dc.date.accessioned2018-03-13T14:42:27Z-
dc.date.available2018-03-13T14:42:27Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДіордіца Я. В. Вплив α-ліпоєвої кислоти та кверцетину на печінку при патологіях різної етіології / Я. В. Діордіца // Теорія і практика сучасного природознавства : матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної інтернет конференції. – Херсон, 2017. – С. 16-18.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2873-
dc.description.abstractВ статті розглянуто роль α-ліпоєвої кислоти та кверцетину в обміні речовин, діяльності антиоксидантної системи організму, вплив на показники стану печінки та сироватки крові при патологіях печінки різної етіології та джерела надходження антиоксидантів в організм. Доведено, що застосування кверцетину та α-ліпоєвої кислоти сприяє зниженню патологічних процесів в печінці та нормалізує процеси перекисного окиснення ліпідів.uk
dc.description.abstractВ статье рассмотрена роль α-липоевой кислоты и кверцетина в обмене веществ, деятельности антиоксидантной системы организма, влияние на показатели состояния печени и сыворотки крови при патологиях печени различной этиологии и источники поступления антиоксидантов в организм. Доказано, что применение кверцетина и α-липоевой кислоты способствует снижению патологических процессов в печени и нормализует процессы перекисного окисления липидов.-
dc.description.abstractThe articlepresents the role of α-lipoic acid and quercetin in the metabolism, activity of the antioxidant system of the organism, influence on the indicators of the liver and blood serum in liver pathologies of different etiologies and the sources of antioxidants in the body. introduction of quercetin and α-lipoic acid reduce the pathological processes in the liver and normalize lipid peroxidation processes.-
dc.language.isootheruk
dc.subjectхвороби печінкиuk
dc.subjectксенобіотикиuk
dc.subjectгепатопротекториuk
dc.subjectα-ліпоєва кислотаuk
dc.subjectкверцетинuk
dc.subjectболезни печениuk
dc.subjectксенобиотикиuk
dc.subjectгепатопротекторыuk
dc.subjectα-липоевая кислотаuk
dc.subjectliver diseaseuk
dc.subjectxenobioticsuk
dc.subjecthepatoprotectorsuk
dc.subjectα-lipoic aciduk
dc.subjectquercetinuk
dc.titleВплив α-ліпоєвої кислоти та кверцетину на печінку при патологіях різної етіологіїuk
dc.titleВлияние α-липоевой кислоты и кверцетина на печень при патологиях различной этиологии-
dc.titleInfluence of α-lipoic acid and quercetin on the liver in pathologies of different etiology-
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник статей інтернет конференції 2017-16-17.pdf245,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.