Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Чернухіна, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Chernukhina, T. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-15T10:25:49Z | - |
dc.date.available | 2018-03-15T10:25:49Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927 | - |
dc.description | Чернухіна Т. В. Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини / Т. В. Чернухіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 231-235. | uk |
dc.description.abstract | Розглянуто один з основних технологічних засобів, який забезпечує споживчі властивості солених продуктів процес соління м'яса. Доведено,що застосована технологія обробки сировини по-різному впливає на фізико-хімічні показники продуктів із яловичини | uk |
dc.description.sponsorship | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | соління | uk |
dc.subject | шприцювання | uk |
dc.subject | активна кислотність | uk |
dc.subject | якісні показники | uk |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk |
dc.subject | тендеризація | uk |
dc.subject | масування | uk |
dc.title | Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal37.pdf | 433,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.