Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927
Title: Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Чернухіна, Т. В.
Chernukhina, T.
Keywords: соління
шприцювання
активна кислотність
якісні показники
фізико-хімічні показники
тендеризація
масування
Issue Date: 2017
Abstract: Розглянуто один з основних технологічних засобів, який забезпечує споживчі властивості солених продуктів процес соління м'яса. Доведено,що застосована технологія обробки сировини по-різному впливає на фізико-хімічні показники продуктів із яловичини
Description: Чернухіна Т. В. Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини / Т. В. Чернухіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 231-235.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal37.pdf433,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.