Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927
Title: | Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director Чернухіна, Т. В. Chernukhina, T. |
Keywords: | соління шприцювання активна кислотність якісні показники фізико-хімічні показники тендеризація масування |
Issue Date: | 2017 |
Abstract: | Розглянуто один з основних технологічних засобів, який забезпечує споживчі властивості солених продуктів процес соління м'яса. Доведено,що застосована технологія обробки сировини по-різному впливає на фізико-хімічні показники продуктів із яловичини |
Description: | Чернухіна Т. В. Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини / Т. В. Чернухіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 231-235. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal37.pdf | 433,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.