Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2951
Title: Біологічна, фізична і колоїдна хімія
Authors: Качук, Дар’я Сергіївна
Качук, Дарья Сергеевна
Kachuk, Daria
Keywords: осмотичний тиск
онкотичний тиск розчинів
водневий показник
Буферна ємність
Дисперсні системи
Концентраційна коагуляція
Види коагуляції
поріг коагуляції
хімічні властивості глюкози
властивості глюкози
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Біологічна, фізична і колоїдна хімія [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. Д. С. Качук. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 78 с.
Abstract: Метою методичних рекомендацій є набуття здобувачами вищої освіти навичок роботи з хімічними речовинами, оволодіння методиками їх дослідження, прийомами роботи з приладами та обладнанням хімічних лабораторій. Методичні рекомендації складено таким чином, щоб навчити здобувачів вищої освіти самостійно виконувати експеримент, робити хімічні розрахунки, формулювати і узагальнювати висновки. Кожна робота містить опис необхідного обладнання, методику експериментальної частини роботи, методи обробки отриманих даних. Опису лабораторних завдань передують стислі теоретичні введення і умови виконання робіт. Закінчуються лабораторні роботи переліком контрольних питань. При підготовці до лабораторного заняття здобувач вищої освіти повинен самостійно ознайомитися з методичними вказівками до роботи, рекомендованою літературою. Здобувач вищої освіти повинен ознайомитися з вимірювальною апаратурою, обладнанням та матеріалами, підготувати форми протоколів для внесення в них отриманих даних.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2951
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bіologіchna. fіzichna ta koloїdna xіmіya.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.