Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2966
Назва: Шкідники рослин
Автори: Ястремська, Анна Анатоліївна
Ястремская, Анна Анатольевна
Yastremska, Anna
Пустова Ольга Григорівна, редактор
Ключові слова: Карантинні шкідники
Кліщі
кореневі шкідники
грунтові шкідники
Гризуни – шкідники рослин
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Шкідники рослин [Електронний ресурс] : реком. покажч. літ. / уклад. А. А. Ястремська ; за ред. О. Г. Пустова. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 40 с.
Короткий огляд (реферат): Бібліографічний покажчик «Шкідники рослин» присвячений питанням біології та екології шкідників рослин, розглянуто методи їх моніторингу, пороги шкодочинності, прогнозування спалахів масових розмножень, а також запропоновано сучасні способи і засоби регулювання чисельності шкідників. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань поширеності та чисельності шкідників їх морфологічні та біологічні особливості та фактори, що їх обмежують. При підготовці видання були використані фонди, каталоги та картотеки бібліотеки, бази даних бібліотеки МНАУ та електронні версії повнотекстових документів, розміщених в Інтернет.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2966
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shkidnuk.pdf641,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.