Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2968
Назва: | Хліб всьому голова |
Автори: | Фисенко, Інна Анатоліївна Фисенко, Инна Анатольевна Fysenko, Ynna Пустова Ольга Григорівна, редактор Ткаченко Діна Віталіївна, редактор |
Ключові слова: | властивості борошна Хлібопекарське виробництво Хлібобулочні вироби Борошняні вироби хлібопекарська галузь підвищення якості продукції Екструдовані висівки |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Хліб всьому голова [Електронний ресурс] : реком. покажч. літ. / уклад. І. А. Фисенко ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | Україна завжди була і є житницькою, хлібною країною, бо має багаті чорноземні грунти. Пшениця, безперечно, є головною продовольчою культурою України. Левова частка експорту нашої країни належить саме пшениці та продуктам її переробки. В наш інтенсивний час мало виростити врожай, необхідно отримати максимальний прибуток із високими показниками якості за мінімальних матеріальних витрат. Для досягнення таких показників без упровадження нових високопродуктивних сортів і застосування рекомендованої технології вирощування неможливо домогтися високих результатів. Цієї темі й присвячено бібліографічний покажчик «Хліб всьому голова». До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2968 |
Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Xlib.pdf | 758,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.