Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2968
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФисенко, Інна Анатоліївна-
dc.contributor.authorФисенко, Инна Анатольевна-
dc.contributor.authorFysenko, Ynna-
dc.contributor.editorПустова Ольга Григорівна, редактор-
dc.contributor.editorТкаченко Діна Віталіївна, редактор-
dc.date.accessioned2018-03-20T08:07:41Z-
dc.date.available2018-03-20T08:07:41Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationХліб всьому голова [Електронний ресурс] : реком. покажч. літ. / уклад. І. А. Фисенко ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 44 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2968-
dc.description.abstractУкраїна завжди була і є житницькою, хлібною країною, бо має багаті чорноземні грунти. Пшениця, безперечно, є головною продовольчою культурою України. Левова частка експорту нашої країни належить саме пшениці та продуктам її переробки. В наш інтенсивний час мало виростити врожай, необхідно отримати максимальний прибуток із високими показниками якості за мінімальних матеріальних витрат. Для досягнення таких показників без упровадження нових високопродуктивних сортів і застосування рекомендованої технології вирощування неможливо домогтися високих результатів. Цієї темі й присвячено бібліографічний покажчик «Хліб всьому голова». До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectвластивості борошнаuk
dc.subjectХлібопекарське виробництвоuk
dc.subjectХлібобулочні виробиuk
dc.subjectБорошняні виробиuk
dc.subjectхлібопекарська галузьuk
dc.subjectпідвищення якості продукціїuk
dc.subjectЕкструдовані висівкиuk
dc.titleХліб всьому головаuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Xlib.pdf758,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.