Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2968
Назва: Хліб всьому голова
Автори: Фисенко, Інна Анатоліївна
Фисенко, Инна Анатольевна
Fysenko, Ynna
Пустова Ольга Григорівна, редактор
Ткаченко Діна Віталіївна, редактор
Ключові слова: властивості борошна
Хлібопекарське виробництво
Хлібобулочні вироби
Борошняні вироби
хлібопекарська галузь
підвищення якості продукції
Екструдовані висівки
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Хліб всьому голова [Електронний ресурс] : реком. покажч. літ. / уклад. І. А. Фисенко ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 44 с.
Короткий огляд (реферат): Україна завжди була і є житницькою, хлібною країною, бо має багаті чорноземні грунти. Пшениця, безперечно, є головною продовольчою культурою України. Левова частка експорту нашої країни належить саме пшениці та продуктам її переробки. В наш інтенсивний час мало виростити врожай, необхідно отримати максимальний прибуток із високими показниками якості за мінімальних матеріальних витрат. Для досягнення таких показників без упровадження нових високопродуктивних сортів і застосування рекомендованої технології вирощування неможливо домогтися високих результатів. Цієї темі й присвячено бібліографічний покажчик «Хліб всьому голова». До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2968
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Xlib.pdf758,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.