Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorПатрева, Людмила Семеновна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorKoval, Olga-
dc.date.accessioned2018-03-20T11:32:43Z-
dc.date.available2018-03-20T11:32:43Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПатрєва Л. С. Технологія виробництва продукції птахівництва : курс лекцій / Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Миколаїв : МНАУ, 2018. — 248 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983-
dc.description.abstractУ 13 лекціях викладено стислий виклад курсу «Технологія виробництва продукції птахівництва», який надає здобувачам вищої освіти уяву про структуру, обсяг і зміст окремих розділів дисципліни, а також забезпечує краще планування самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час опанування курсу. Розраховано на здобувачів вищої освіти аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (спеціальність – 204 (6.090102) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»), аспірантів, науковців, спеціалістів у напряму виробництва продукції птахівництва.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectСтан галузі птахівництваuk
dc.subjectХімічний склад яєцьuk
dc.subjectяйцева продуктивністьuk
dc.subjectХімічний склад м’ясаuk
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk
dc.subjectКласифікація порідuk
dc.subjectМетоди розведенняuk
dc.subjectметоди селекціїuk
dc.subjectТехнологія інкубаціїuk
dc.subjectНормування поживних речовинuk
dc.subjectКласифікація кормівuk
dc.subjectТехнологія годівліuk
dc.subjectВирощування молоднякуuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції птахівництваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohiia_vyrobnytstva_produktsii_ptakhivnytstva.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.