Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патрєва, Людмила Семенівна | - |
dc.contributor.author | Патрева, Людмила Семеновна | - |
dc.contributor.author | Patreva, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Koval, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-20T11:32:43Z | - |
dc.date.available | 2018-03-20T11:32:43Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Патрєва Л. С. Технологія виробництва продукції птахівництва : курс лекцій / Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Миколаїв : МНАУ, 2018. — 248 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983 | - |
dc.description.abstract | У 13 лекціях викладено стислий виклад курсу «Технологія виробництва продукції птахівництва», який надає здобувачам вищої освіти уяву про структуру, обсяг і зміст окремих розділів дисципліни, а також забезпечує краще планування самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час опанування курсу. Розраховано на здобувачів вищої освіти аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (спеціальність – 204 (6.090102) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»), аспірантів, науковців, спеціалістів у напряму виробництва продукції птахівництва. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Стан галузі птахівництва | uk |
dc.subject | Хімічний склад яєць | uk |
dc.subject | яйцева продуктивність | uk |
dc.subject | Хімічний склад м’яса | uk |
dc.subject | м’ясна продуктивність | uk |
dc.subject | Класифікація порід | uk |
dc.subject | Методи розведення | uk |
dc.subject | методи селекції | uk |
dc.subject | Технологія інкубації | uk |
dc.subject | Нормування поживних речовин | uk |
dc.subject | Класифікація кормів | uk |
dc.subject | Технологія годівлі | uk |
dc.subject | Вирощування молодняку | uk |
dc.title | Технологія виробництва продукції птахівництва | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiia_vyrobnytstva_produktsii_ptakhivnytstva.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.