Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
Title: Технологія виробництва продукції птахівництва
Authors: Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
Keywords: Стан галузі птахівництва
Хімічний склад яєць
яйцева продуктивність
Хімічний склад м’яса
м’ясна продуктивність
Класифікація порід
Методи розведення
методи селекції
Технологія інкубації
Нормування поживних речовин
Класифікація кормів
Технологія годівлі
Вирощування молодняку
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Патрєва Л. С. Технологія виробництва продукції птахівництва : курс лекцій / Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Миколаїв : МНАУ, 2018. — 248 с.
Abstract: У 13 лекціях викладено стислий виклад курсу «Технологія виробництва продукції птахівництва», який надає здобувачам вищої освіти уяву про структуру, обсяг і зміст окремих розділів дисципліни, а також забезпечує краще планування самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час опанування курсу. Розраховано на здобувачів вищої освіти аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (спеціальність – 204 (6.090102) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»), аспірантів, науковців, спеціалістів у напряму виробництва продукції птахівництва.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohiia_vyrobnytstva_produktsii_ptakhivnytstva.pdf1,63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.