Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
Title: | Технологія виробництва продукції птахівництва |
Authors: | Патрєва, Людмила Семенівна Патрева, Людмила Семеновна Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Olga |
Keywords: | Стан галузі птахівництва Хімічний склад яєць яйцева продуктивність Хімічний склад м’яса м’ясна продуктивність Класифікація порід Методи розведення методи селекції Технологія інкубації Нормування поживних речовин Класифікація кормів Технологія годівлі Вирощування молодняку |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Патрєва Л. С. Технологія виробництва продукції птахівництва : курс лекцій / Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Миколаїв : МНАУ, 2018. — 248 с. |
Abstract: | У 13 лекціях викладено стислий виклад курсу «Технологія виробництва продукції птахівництва», який надає здобувачам вищої освіти уяву про структуру, обсяг і зміст окремих розділів дисципліни, а також забезпечує краще планування самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час опанування курсу. Розраховано на здобувачів вищої освіти аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (спеціальність – 204 (6.090102) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»), аспірантів, науковців, спеціалістів у напряму виробництва продукції птахівництва. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiia_vyrobnytstva_produktsii_ptakhivnytstva.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.